Vásárlás előtt több mint 1 évvel kerestem fel Balázst informálódni hogyan is működik az ő szolgáltatása. Ezután közel 1 évig nézegettem a Holland használtautó oldalt, amit Balázs javasolt. Mikor megtaláltam az “igazit” azonnal írtam Balázsnak és ő azonnal válaszolt is. Megbeszéltük röviden a részleteket, másnap már az autó traileren utazott Balázzsal. Rá 3 hétre Magyarországra érkezett az autó, és 2 hétre rá már rendszámot is kapott. Azóta közel 16e km mentünk vele. Magasan felszerelt, egyedi belső terű autó, amit itthon nehéz lett volna megtalálni. 

Szabolcs, Budapest
Volvo V60
     

 Autót vásárolni sosem egyszerű, de nem kell, hogy így legyen. Balázs be is bizonyította ezt nekem. IT ügyfélszolgálaton dolgozva, tudom, mennyire fontos a kommunikáció minden folyamat során: minden kérdésemre szinte azonnal kaptam választ, az autó pedig minden elvárásnak megfelel. Most már 5. hónapja használjuk és egy pillanatig sem bántuk meg. Ha bárki is kételkedne, ne tegye, maximálisan ajánlom Balázs szakértelmét és segítőkészségét. 

Ádám, Budapest
Volvo V70
     

 Több mint 2 éve vettem Balázzsal közösen az autómat. Kicsit megkésett a beszámoló. Így viszont még hitelesebb, ha azt írom, hogy tényleg jó lett az autó! Mert mind a folyamat jó volt, mind az autó tökéletes azóta is. Régebben azt hittem azért fogok egyszer külföldön autót venni, mert olcsóbb. Igazából sokkal fontosabb, hogy jobb autót lehet találni, biztos előélettel, és a konkrét példány megtalálásában pedig nagy segítséget kaphatunk tőle. 

Ákos, Budapest
Alfa Romeo 159
     

 Maximálusan korrekt, becsületes és őszinte embert ismertem meg Balázsban. Rendkívül gyorsan dolgozott, olyannyira, hogy az autó már úton volt Magyarországra a tréleren, mire utalni tudtam. Az ne legyen kérdés, hogy azt az autót kapod, amit szeretnél. Azt kapod, akkor, és olyan minőségben. Nyugodtan utalhatsz előre, az autód MEG FOG ÉRKEZNI! Mindent intéz, a teljes hazai forgalombahelyezést. Rejtett költségek nélkül. Annyit fizetsz pontosan, amennyi az előzetes kalkulációban szerepel. 

Gergő, Győr
Porsche 911
     

 Először azt gondolnád, hogy Hollandiából igen nagy kockázat autót behozni, úgy, hogy nem is láttad. Pedig nem, csak itt kell intézned: gyors, pontos, korrekt, minden úgy és akkorra, amikorra Balázs ígérte. Hatalmas előny, hogy a holland piacon rengeteg olyan autó van, amivel Magyarországon nem találkozol vagy legfeljebb egy darabból válogathatsz. Ilyen felszereltségű, színű R-design V40 Volvót nem találtam itthon, kint lehetett válogatni, és ebben nagy segítség volt Balázs, mondta, hogy szerinte melyikkel nem kéne foglalkozni, melyik lehet jó. Ha kétségeid vannak, gyorsan el fognak múlni, vágj bele bátran! 

Zsolt és Katus, Békéscsaba
Volvo V40
     

 Autót vennél a holland piacról, mert tudod, hogy az autó előélete leinformálható és hihető, de gyötrődsz, hogy vegyél-e úgy autót, hogy azt élőben csak akkor fogod látni, amikor már a teljes vételárat elutaltad? Vagy kételkedsz abban, hogy amit Balázs mond, az úgy lesz-e? Akkor egyételmű válaszom van számodra: vágj bele nyugodtan, mert csalódni itt biztos nem fogsz! Mindent köszönünk Balázs, az egész család nagy mosollyal fogadta az autót, Feleségemet nem tudom kiszedni belőle. :-) 

Csaba, Kistarcsa
Ford C-Max
     

 Sosem vásároltam még pusztán internetről autót, de most így tettem. A kocsi állapotát teljesen reálisan mutatták a feltöltött képek. Minden a leírtaknak megfelelő volt. Balázs nagyon segítőkész volt, telefonon egyeztettünk az autóról és minden kérdésemre válaszolt. Anélkül, hogy megnéztem volna az autót élőben, megvásároltam. Az átvételnél minden rendben zajlott. Csak ajánlani tudom mindenkinek, még akkor is ha nem tud elmenni megnézni az autót. Még egyszer köszönök mindent. 

János, Bugyi
Toyota Prius
     

 "Átutaltál kétmilliót egy ismeretlen embernek, fiam, külföldre?! Te nem vagy normális! És ha nem vár ott senki a repülőtéren akkor mit csinálsz?" De ott várt! :-) 

János, Debrecen
Toyota Prius
     

 Eloszor tul macerasnak tunik tobb, mint ezer kilometer tavolsagbol autot vasarolni, mikor tobb mint szazezer hasznalt auto jon Magyarorszagra, de az Auto van Beuwenn csapata annyira profi munkat vegzett, hogy tobbet eszembe sem fog jutni mas forras, ha autot szeretnek vasarolni. Koszonom! 

Csabi, Budapest
Honda Prelude
     

 Balázs Czupor segítségével egy valóban tökéletes autót sikerült vennem. Ilyen segítséget nem kaptam még akkor sem a döntés meghozatalában, ha szerelőt vittem magammal. Ráadásul nem csak segítőm, de szemem és fülem is volt egyben, hiszen az autót csak viberen láttam és hallottam. Az autó most honosítás, regadó, forgalmi és rendszám bűvölet közepette van, de a lényeg? Jobbat idehaza nem találtam. Köszönet érte: Auto van Beuwenn . 

Misi, Gyöngyös
Alfa Romeo 159
     

 Balázzsal 2017. év októberében vettem fel a kapcsolatot. Azonnal találtunk egy Prius P3 fl plug-in autót Hollandiában, 81.308 km-el. 10.04-én készült az állapotfelvétel és 10.13-án már Magyarországon volt az autó, amelyben minden gyári funkció a mai napig hibátlanul működik. Mindent Balázs Czupor intézett, az állapotfelvételtől, az alkun keresztül a hazaszállításig, a forgalomba helyezéssel bezárólag. Ha pedig valaki nem ismerné fel a P3-t, annak segít a -003 rendszám. 😀 Csak ajánlani tudom Balázs Czupor szolgáltatásait annak, aki Hollandiában keres használt gépkocsit és akár itthon eltöltve az időt, kívánja kivárni az autó birtokba vételét . 😀 

Dénes, Budapest
Toyota Prius
     

 Balázs segítségével 2019 februárjában egy Prius 2-est vásároltam. A szemem és fülem volt Hollandiában ezáltal neki köszönhetjük, hogy egy kiváló autót vettünk. 2008/05 137200 km full extrás. Ezúton is köszönjük és ajánljuk mindenkinek aki jó autót szeretne venni. 

Zoltán, Budapest
Toyota Prius
     

 2019-ben vasaroltam Balazstol egy 2012-es Toyota Prius +-t. Az auto muszaki allapotarol minden elonyerol/hibajarol reszletesen tajekoztatast kaptam. Mivel ez egy mar Magyarorszagra szallitott peldany volt, lehetosegem volt bevizsgaltatni markaszervizben. A kocsi allapota a leirtaknak megfeleloen toketes volt. Az adminisztraciotol kezdve, az atadasig Balazzsal tartottuk a kapcsolatot, minden gordulekenyen ment. A mai napig kerdezhetek tole, ha ugy adodik. Kulon kiemelnem, hogy Balazs nem egy atlag kereskedo, Kivaloan kommunikal, amit kulon ertekelek nokent, hisz egy no szamara nehez teruleten kellett jo dontest hozni. Maximalisan elegedett vagyok a szolgaltatassal, ar-ertek aranyban egy nagyon jo kocsihoz jutottam hozza. 

Anna, Budapest
Toyota Prius+
     

 A Totalcar cikke alapján kerestem meg Balázs Czupor-t, a fiamnak kerestünk egy Honda Accord 2.4 Executive felszereltséget, a hazai siralmas kínálat után Hollandia maga a mennyország. 100 %-ra értékelném az ügyfélkiszolgálást. Köszönjük, Balázs. 

Ernő és Ádám, Balkány
Honda Accord
     

 A Balázzsal való üzletelés a lehető legpozitívabb dolog, ami történhet egy autó vásárlása során. Balázs rendkívül közvetlen volt az első beszélgetésünktől kezdve, bármilyen felmerülő kérdésre szinte azonnal válaszolt és segítségével egy hét alatt egy olyan autót sikerült kiválasztani és megvásárolni, amire előtte gondolni sem mertem. Nagyon korrekt volt, köszönöm szépen! 

Géza, Budapest
Volvo V60 D6
     

 Korrekt, gyors, megbízható cég! A következő autóm is innen lesz! 

Péter, Berlin
Alfa Romeo GT
     

 Amikor megkerestem Balázst, irányba állított, hogy mit hogyan érdemes keresni a holland piacon. Aztán jött egy kiszemelt, de Balázs jelezte, hogy nem jó az előélete. Majd egy következő, amivel akkor kanyarodtak ki a kereskedésből, amikor Balázs megérkezett érte. Végül lett egy telitalálat, amit a netes találattól számítva 24 órán belül lefoglalózott nekünk. Lábon hoztuk haza, és távolról még a honosítás szövevényes ügyintézési kötelezettségeiben is hasznos információkkal látott el minket. Állítólag én voltam a legkitartóbb ügyfél, de Balázs mindenképp a legtürelmesebb kereskedő. Köszönjük! 

Dóri és Attila, Budapest
Toyota Auris
     

 Balázst 2018-ban kerestem meg, miután elolvastam a Totalcar oldal cikkét (előtte majdnem idahaza szaladtunk be egy honi nepper trükkjébe..., soha többet idehaza használt autót nem veszek) Sokat beszéltünk, egyeztettünk, tele voltam kérdéssel, amelyekre ő türelmesen válaszolgatott. A családdal pontosan összeírtuk, milyen autót szeretnénk (szín, belső kárpit, motor, felni, felszereltség, kilométer stb.), amit elküldtünk Balázsnak, aki 1-2 héten belül megtalálta a mi autónkat. Ez már lassan 1,5 éve volt. Az autóért mi repültünk ki, és hoztuk haza, közben még egy kisebb németországi kirándulást is beletettünk. Az autó tökéletes, minden úgy volt, ahogyan Balázs mondta, minden úgy alakult, ahogyan Balázs leírta. Ezt azért fontos leírnom, mert mi Balázzsal előtte soha sem találkoztunk, mégis mindent intézett, magas hozzáértéssel, mi pedig maximális bizalommal voltunk iránta. Azóta is, ha bármilyen kérdésünk van, segít. Szóval, ott ahol Balázs él, autó van bőven, és a te autód is köztük van, és biztosan meg is találod, ha Balázsra bízod magad. 

István, Budapest
Volvo V60
     

 Sok ajánlást kaptam kereskedő ügyben, de a megérzésem Balázst és az Auto van Beuwennt részesítette előnyben. Nem csalatkoztam. Az első kapcsolatfelvételkor tudtam, hogy minden rendben lesz. Így is történt. Szeretnék még egyszer megköszönni mindent! És külön köszönet Mozsolits Istvánnak a tökéletes magyarázatnak, az autó bemutatásának. Bízom benne, hogy virtuális kézfogásunkat, a valóságban is megejthetjük valamikor! Köszönöm! 

Laci, Sopron
Toyota Prius